• Sambg belajar

    by  • 24/11/2008 • Study • 0 Comments

    hehe…baru2ni ade sembang dgn kwn…kl smbg master kn bt 5 research…n PhD kn bt 15 research (10 kl da ade master)…huh…aku bt je bt research fyp-final year project…1 je…design dual band inverted antenna for laptop application…tu pn da pening..carca marba…hahah….perlu ke aku smbg master? 2@3thn lg?…mungkin aku smbg master in management…tp xsure lak ape requirement kl tukar cos…

    actually target aku nk kje dlu…nk kmpul wit..nk kwin…hehe….spe xmo kawin…hehe…cuma cuak lak sb xde pngalaman koje pn…koje kecik2 ade la…doa2la aku dpt keje pasni…amin..

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge