Cuti Mid Term Bermula

di saat ini,aku la orang yang tinggal sorg2…tanpa rakan yg smua dah balik kampung…haha…moral of the story,jgn lmbt2 beli tiket balik kg…hehe…xpela…lps ni da kje,xpki tiket lak,tp byr tol je plak…
FYP yg lme xsentuh ni xtau lg nk startnye…wah…gile pale otak nk bt smua ni…bln 3 da present,nk anta report lg…
pe2pn syukur sb kedai SHOURI ENTERPRISE da dlm 80% complete, semalam pulun hbis beli rak, meja, gondola….hehe…harap2 kedai ni berjaya mengaut keuntungan…insyallah kl xde halangan, kedai akan mula beroperasi bulan Februari ini….
Untuk kawan2 diluar sane,selamat bercuti…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Cuti Mid Term Bermula

  1. mfadhlan says:

    kedai utk sarapan pagi,mlm…ala…simple2 je…
    ade ice blended, igt nk buka sweet corn skali, tunggu peruntukan lagi la…

  2. salam..
    psl paperwork tu..tak pe..simple pon stil da dapat buka kedai kan..so kira berjaya la ..plzzz..hehe
    cuma nak tengok mcm mana guide line nak buka kdai kat U..
    tq 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge