• Cuti Mid Term Bermula

    by  • 24/01/2009 • MyDairy • 4 Comments

    di saat ini,aku la orang yang tinggal sorg2…tanpa rakan yg smua dah balik kampung…haha…moral of the story,jgn lmbt2 beli tiket balik kg…hehe…xpela…lps ni da kje,xpki tiket lak,tp byr tol je plak…
    FYP yg lme xsentuh ni xtau lg nk startnye…wah…gile pale otak nk bt smua ni…bln 3 da present,nk anta report lg…
    pe2pn syukur sb kedai SHOURI ENTERPRISE da dlm 80% complete, semalam pulun hbis beli rak, meja, gondola….hehe…harap2 kedai ni berjaya mengaut keuntungan…insyallah kl xde halangan, kedai akan mula beroperasi bulan Februari ini….
    Untuk kawan2 diluar sane,selamat bercuti…

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    4 Responses to Cuti Mid Term Bermula

    1. 29/01/2009 at 5:09 pm

      ko bkk kdai ape weh

    2. mfadhlan
      30/01/2009 at 12:06 am

      kedai utk sarapan pagi,mlm…ala…simple2 je…
      ade ice blended, igt nk buka sweet corn skali, tunggu peruntukan lagi la…

    3. 30/01/2009 at 12:07 am

      salam..
      psl paperwork tu..tak pe..simple pon stil da dapat buka kedai kan..so kira berjaya la ..plzzz..hehe
      cuma nak tengok mcm mana guide line nak buka kdai kat U..
      tq 😉

    4. mfadhlan
      30/01/2009 at 7:00 am

      boleh je…mai emel…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge