• Student Mall,KKG,UniMAP

    by  • 15/01/2009 • MyDairy • 4 Comments

    Salam.

    2-3 hari ni yang sibuk…huhu..penat cr pembekal untuk peralatan dalam Uni-Mart aku…puh…penatnye…td bru je anta paperwork utk minta modal n beli aset utk kelab. byk jgk prosedur dia, aku 1st time bt benda ni…leceh jgk..huh..

    Insyallah, kalau xde ape2 halangan, isnin ni da mula operasi, menu utk sarapan pagi – nasi lemak, sandwish…

    ptg & mlm blum ditentukan lg…meeting akn dibuat mlm ni…lps solat hajat dlm pukul 9.30mlm cmtu la…

    Moga2 lulus la smua permohonan n cpt dpt msuk brg….Amin…

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    4 Responses to Student Mall,KKG,UniMAP

    1. 28/01/2009 at 8:49 am

      owh..bagus nye ade kedai sndiri..
      kitorang kat UDM baru je nak anta proposal nak minta kiosk..susah jugak..
      tapi kalau boleh minta tunjuk ajar la kami yang baru blaja ni..
      jom exchange link..boleh kongsi sama2 ilmu tentang usahawan kn ? 😉

    2. 29/01/2009 at 5:55 am

      emm..nak minta tolong ni..ade tak contoh paperwork utk buka kdai cm Uni-Mart tu..kalau ade harap boleh x nak minta tolng hantar kat emel sy..jasa mu akan ku kenang 😉

    3. Hafizan
      20/09/2014 at 1:47 pm

      Macam mana nak apply kedai kat student mall tu ya? Dan apa kelayakan dia?

    4. 22/10/2014 at 9:13 pm

      Perlu berhubung dengan unit keusahawanan UniMAP. Saya ahli Kelab Usahawan.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge