• 23 beroperasi…penuh liku…

    by  • 25/02/2009 • MyDairy • 3 Comments

    Salam.lme btl xupdate blog,akaun kedai pn tunggang langgang jgk…huh…bukan mudah nk buka kedai runcit…
    byk yg aku blaja dr hari ke hari…
    kl ade kwn2 yg ade network utk supply brgn dr pemborong melayu, roger2 la aku eh…stakat ni amik kt tokey cina je…huhu…
    insyallah, kl dimurahkan rezeki, aku nk ceburi bidang pemborong lak…modal pun tinggi, pe2pn dlm bidang runcit, margin rendah so volume kena tinggi la…
    kepelbagaian barangan juga perlu dlm kedai…sb xsmua org ade taste yg sme…insyallah, smua kekurangan akan diperbaiki…

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    3 Responses to 23 beroperasi…penuh liku…

    1. mira
      25/02/2009 at 4:33 pm

      huhu
      sian abg lan…
      kter tgk rambut abg lan cm dh xde je..
      hehehehe
      rehat2

    2. 26/02/2009 at 2:01 pm

      assalammualaikum.
      hye lan.
      ehe..br berkesempatan usha blog ang.
      simple but nice.
      ko pnh bc blog ak x??
      http://dariwanitauntukwanita.blogspot.com
      xpe..lelaki pon ley bc..hehehe.
      asalkan ckup umur.ko da terlebey umur kan???

    3. 10/03/2009 at 5:59 pm

      gud luck lan…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge