• ~flu

    by  • 26/08/2010 • MyDairy • 0 Comments

    Hari ni macam malas je nak pegi keje td….bgun pn lambat…haha…selsema la pulak….
    tp bile pegi kje lambat yg paling best ms exit dari highway NPE kat jln pantai baharu, ade sorg pegawai lalu lintas tu senyum dia ikhlas sgt, cara dia control trafik yg sangat ensem…haha…
    kalau dia jadi polis trafik msti orang suke kt dia…

    got to work..damn.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge