• Bayar RM2…Call/SMS Puas2 seharian?

    by  • 05/12/2010 • Baru! • 0 Comments

    Aku ada dapat invitation untuk langgan promosi ini.. Invitation Only!…
    Tapi aku rase mungkin 1juta pelanggan dia dapat.
    1juta x RM2= 2 juta… Wah…Patut la orang keje Celcom bonus gempak2… Sehari je… Aku ingt nk buka company jgk la camni. Tapi modal lak tinggi. Kalau dapat ambil alih Celcom jadi company aku…giler kaya aku…ish2…payah jadi kaya sangat, nanti jadi public figure takpun crime figure…Mintak jauh(bukan jd kaya, tp jadi crime figure)
    Info pasal Promosi ni ada dalam website Xpax ni

    Cara nak langgan cuma taip SMS YESRM2 dan hantar ke 22188.

    Mudah je pun. Tapi ingat, hanya yang diinvite shaja. Kalau memandai nak cuba, terpulang la, sistem dia mungkin tak tolak terus. Tak pn sebaliknya.

    p/s: tengah berkira2 nk langgan ke x…hehe


    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge