• Apa mau share dlm ini blog

    by  • 17/01/2011 • Isu semasa • 1 Comment

    Sudah 17hari tak update blog…

    Isu semasa…Minyak naik, minyak masak xcukup…politik xstabil…azan kuat sangat…hehe…

    Kadang2 malas nak ambil tau sangat pasal politik..tapi untuk kepentingan bersama dan masa depan, kena tahu juga la.

    Sekarang ni sedikit sibuk nak mengstabilkan permulaan tahun… Cuba menambah pendapatan….Macam2 perbelanjaan nak kena tampung…Ni bujang…Kalau dah kahwin?…

    Insyallah, info yang menarik nanti akan diusulkan untuk perkongsian bersama…

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    One Response to Apa mau share dlm ini blog

    1. 23/01/2011 at 4:23 am

      zzzzz

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge