Bufet Durian di SS2, PJ

 

Makan sampai puas…Argh…sangat berbaloi bagi mereka yang “hantu durian”…Pelbagai bangsa yang turut serta…

 

 

Bila dah 6-7 bijik…masing2 dah slow…Haha…Termasuk aku.


Lokasinya di 1,jalan ss 2/75,47300 petaling jaya. Klik disini untuk Google Maps

 

Rating: 3 of 5

Durian dia campur-campur, ada yang sedap berlemak, ada yg terlampau masak, makan 2-3 ulas dah muak.

Tips nak elak cepat muak, minta dia pilih durian yang putih sedikit & jangan terlalu kuning. Yang kuning bila makan macam manis tapi bila lama2 rasa pahit sedikit. Kandungan yang fluffy sangat membuat kita cepat muak.

Kalau rasa-rasa perut anda mampu nak makan byk, sila amik bufet makan disitu, kalau rasa nak makan 4-5 ulas sahaja, beli timbang la.

Bukan ape, tadi makan 4 orang, total RM60…aku makan sorang dalam 8-10 ulas jugak la. so lebih kurang 1 bijik durian je aku makan. Durian mostly dalam harga RM10 2 bijik, depend pada size dan gred.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge