• Bufet Durian di SS2, PJ

    by  • 22/04/2011 • Makan Review, MyDairy • 0 Comments

     

    Makan sampai puas…Argh…sangat berbaloi bagi mereka yang “hantu durian”…Pelbagai bangsa yang turut serta…

     

     

    Bila dah 6-7 bijik…masing2 dah slow…Haha…Termasuk aku.


    Lokasinya di 1,jalan ss 2/75,47300 petaling jaya. Klik disini untuk Google Maps

     

    Rating: 3 of 5

    Durian dia campur-campur, ada yang sedap berlemak, ada yg terlampau masak, makan 2-3 ulas dah muak.

    Tips nak elak cepat muak, minta dia pilih durian yang putih sedikit & jangan terlalu kuning. Yang kuning bila makan macam manis tapi bila lama2 rasa pahit sedikit. Kandungan yang fluffy sangat membuat kita cepat muak.

    Kalau rasa-rasa perut anda mampu nak makan byk, sila amik bufet makan disitu, kalau rasa nak makan 4-5 ulas sahaja, beli timbang la.

    Bukan ape, tadi makan 4 orang, total RM60…aku makan sorang dalam 8-10 ulas jugak la. so lebih kurang 1 bijik durian je aku makan. Durian mostly dalam harga RM10 2 bijik, depend pada size dan gred.

     

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge