• Tricubes Berhad – Siapa mereka ini?

    by  • 21/04/2011 • Baru! • 0 Comments

    Tricubes is a company listed on Bursa Malaysia which provides enabling technologies to two key market segments, Enterprise Mobility and Identity Authentication. We are the market leader in Malaysia in Identity verification with over 170 organisations as customers and over 50,000 smartcard and biometrics verification devices installed. In the Enterprise Mobility segment , tricubes provides solutions to three of the largest enforcement agencies namely the Royal Malaysian Police, Kuala Lumpur City Hall and the Road Transport Department. With a dedicated team of design engineers and software developers, Tricubes believes in providing the best value to our customers whether they are in Government, Telecommunication or Financial Institution.

     

    Nota kaki busuk: Macam pernah ku dengar company ni. Tapi tak pasti la… Apa-apa pun harap Najib kaji balik perkara ni. RM50 juta tu baik bagi orang yang memerlukan. Penggunaan email tak releven kalau rakyat takde kemudahan internet apatah lagi yang takde komputer… Kalau rakyat Malaysia ni 100% ada komputer+internet di rumah, rasanya dorang tak mau pun email 1malaysia ni…Apatah lagi ia bersifat kepentingan sebelah pihak semata-mata.

    Website company-> Tricubes Berhad

    Board of Director -> BOD

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge