• Banana Split @ Secret Recipe

    by  • 11/12/2011 • Makan Review • 0 Comments

    Mulanya plan nak pergi kenduri kahwin kawan sekolah lama, rupanya esok kendurinya. So memandangkan tak ada apa nak dibuat, tambahan lagi internet broadband yang sangat slow, decide nak lepak kat McD, tapi bila pikir2 balik, baik lepak kat Secret Recipe.

     

    Makan Nasi Goreng Secret Recipe & Ice Blended Chocolate.

    Tapi sayang, belum sempat diambil gambarnya, sudah habis licin ditambahkan lagi insiden ice blended tertumpah…habis tinggal separuh…haha..my mistake.

     

    And the desert? Banana split.

    Pertama kali dapat makan banana split, teruja juga la, pilihan aiskrim strawberi & vanila. Sedap jugak makan aiskrim dengan pisang ni. Sambil melayari internet, sambil makan aiskrim. Hehe. Daripada melepak kat McD yang surely sesak dengan student utim puncak alam, baik duduk tempat kurang ramai ni.

    Bil dia, faham2 jela kan. Malas nak cerita tapi memang mahal la.

    Last but not least, my new hair cut…haha..

    Ini bukanlah interframe untuk pencalonan Hero Remaja yek. Haha

     

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge