• Give Away Contest – Tarikh tutup dilanjutkan ke 31 October

    by  • 22/08/2012 • Give Away Contest • 8 Comments

    Untuk makluman semua, setelah meneliti semula Give-Away contest ini, admin berpendapat untuk melanjutkan tarikh tutup 20 Ogos tempoh hari kepada 31 October 2012.

    Diharapkan semua peserta dapat menerima keputusan admin kerana target penyertaan tidak mencukupi. Target 500 like FB page. Namun tarikh 31 October merupakan tarikh muktamad.

    Di bawah merupakan keputusan terkini.
    1st – Cerita Amna
    2nd – Syuhadah Salleh
    3rd – WarungKopiKlangz
    4th – Eryati

    Peserta yang mengikuti rapat
    AmalinaAli
    VannesaJane
    BlaBlaBlubBlub
    Hairuliza
    UmmiBalqis
    NoteSomeBlog
    LovelyAchik

    Pihak mfadhlan.com dengan ini memohon maaf andai keputusan melanjutkan tarikh tutup ini kurang disenangi oleh pihak peserta.

    Lihat post terdahulu> 1st Give Away Contest by mfadhlan.com-Updated

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    8 Responses to Give Away Contest – Tarikh tutup dilanjutkan ke 31 October

    1. Hannahh
      30/08/2012 at 8:04 am

      Ohh. Hehe. Kalau dah delete facebook lama dan sekarang dah buat baru.. kena buat post baru lagi x? =D
      Hannahh recently posted..Segmen : Aku seorang bloggerMy Profile

    2. 31/08/2012 at 5:22 pm

      Tag 3 kawan fb link giveaway contest je…share kat fb blogmfadhlan ye!

      Thanks for joining

    3. 03/09/2012 at 3:13 pm

      Aiseyyyy…. Dorg pakai turbo la. Kita ni pakai kancil je. Macam mana nak kejar niiii…. HEHE.
      Amalina recently posted..Alhamdulillah. Rezeki Nana.My Profile

    4. 05/09/2012 at 12:02 pm

      Boleh je kejar….promote2…

    5. 08/09/2012 at 9:29 pm

      Salam. Link blog dah ditukar. hehe.

      Dari cerita-amna ke 5anis.blogspot.com =)

    6. 09/09/2012 at 5:39 pm

      teruskan promote…

    7. 28/11/2012 at 5:06 pm

      Bila nak umumkan pemenang? Ke saya dah tertinggal kapal? hikhikhik.
      Amalina recently posted..Rose SatinMy Profile

    8. 28/11/2012 at 8:31 pm

      Maaf kerana terlampau sibuk. Insyallah pemenang sudah ada, nanti saya umumkan. Kapal berlabuh lama sangat ni..hehe

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge