Nuffnang New Blog Layout

Jom lihat new layout dari Nuffnang. Rasanya baru je pukul 11pagi tadi. Rajin betul aku tengok Nuffnang ni tengok trafik..Sila abaikan jumlah trafik di blog ini. =(

Nuffnang New Layout 1

Paparan induk Nuffnang Member

Nuffnang New Layout 2

Blog stat trafik, sangat cantik dan menarik.

Nuffnang New Layout 3

Referral hit from external link.

Nuffnang New Layout 4

Earning statement. Sila abaikan jika ternampak apa yang ganjil. Tak pernah dapat BE pun.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Nuffnang New Blog Layout

  1. encikkewangan says:

    Agree with your feedback on focus tu. But kekadang kita tak bleh nak control blogging on issues that we think worth sharing. But sekali-sekala ‘iklan nescafe’ ni takper. But bila dah terlalu banyak yang menyimpang, kekadang readers pun menyimpang ler dari blog kita. haha…I experienced the same thing..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge