• Nuffnang New Blog Layout

    by  • 08/08/2012 • Blogging • 4 Comments

    Jom lihat new layout dari Nuffnang. Rasanya baru je pukul 11pagi tadi. Rajin betul aku tengok Nuffnang ni tengok trafik..Sila abaikan jumlah trafik di blog ini. =(

    Nuffnang New Layout 1

    Paparan induk Nuffnang Member

    Nuffnang New Layout 2

    Blog stat trafik, sangat cantik dan menarik.

    Nuffnang New Layout 3

    Referral hit from external link.

    Nuffnang New Layout 4

    Earning statement. Sila abaikan jika ternampak apa yang ganjil. Tak pernah dapat BE pun.

     

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan BEng (Hons) Communication(UniMAP) & Dip Electronic Eng (PUO), kini bekerja sebagai eksekutif di GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    4 Responses to Nuffnang New Blog Layout

    1. 08/08/2012 at 3:18 pm

      Thanks for the heads up ^^ Will check out tonight ^^
      ef.ae recently posted..019: Funnyman’s Rainbow Ink Stamp StickMy Profile

    2. 08/08/2012 at 9:06 pm

      ya..nampak kemas sikit..ngehehhe..baca entri ni terus buka akaun nuff..hihi..trafik sy pun sikit juga..bru tukarURL
      eryati recently posted..Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?My Profile

    3. 09/08/2012 at 11:26 am

      Trafik ini kadang2 naik, ikut apa yang kita tulis…niche kadang2 pun xberapa focus. Tu yang naik turun…

    4. encikkewangan
      03/09/2012 at 6:26 pm

      Agree with your feedback on focus tu. But kekadang kita tak bleh nak control blogging on issues that we think worth sharing. But sekali-sekala ‘iklan nescafe’ ni takper. But bila dah terlalu banyak yang menyimpang, kekadang readers pun menyimpang ler dari blog kita. haha…I experienced the same thing..:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge