• AsiaCube.com – The Best Free Social Exchange Site

    by  • 07/09/2012 • Blogging • 1 Comment

    AsiaCube.com

    Website ini baru sahaja dilancarkan bagi memberikan satu platform terbaru bagi mendapatkan website traffic exchange, LIKE Facebook, Google+ dan pelbagai lagi jenis social website.

    Anda boleh mempromosi link LIKE FB anda dengan menggunakan kos 2coins setiap orang lain yang LIKE FB anda. Sebagai contoh, anda meletakkan link LIKE FB dengan kos 2 coins setiap satu, yang mana sesiapa ahli AsiaCube yang like FB anda, mereka akan mendapat 2 coins.

    Dan bagi mendapatkan coins untuk mempromosikan LIKE FB anda, anda boleh LIKE FB ahli AsiaCube yang lain. Semakin tinggi jumlah coins yang diberikan, semakin tinggi kedudukan button LIKE FB anda.

    Caranya cuma klik pada Earn Coins>Pilih social Site anda. Kemudian, klik LIKE, satu new windows akan dipaparkan, Like FB tersebut, kemudian berbalik kepada AsiaCube, klik Confirm pada button LIKE FB dan coins akan dicreditkan terus ke dalam akaun anda.

    Juga bagi yang berminat untuk menambah pendapatan melalui affiliate,

    • 40 coins & $0.01USD untuk setiap yang mendaftar melalui link anda
    • 20 % daripada jualan yang dihasilkan melalui setiap yang mendaftar melalui link anda.

    Sertai segera dengan klik pada banner di bawah.

    banner

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    About

    Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

    http://www.mfadhlan.com

    One Response to AsiaCube.com – The Best Free Social Exchange Site

    1. 08/09/2012 at 10:21 pm

      Terima kasih atas review ini 🙂

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge