• Nasib suami lumpuh

  by  • 06/08/2013 • Protection & Investment • 0 Comments

  nasib suami lumpuhMelihat petikan akhbar tersebut, anda mungkin tertanya ” Bagaimana nasibku kelak andai berlaku pada diriku sendiri?”

  InsyaAllah, kita dikurniakan pasangan yang solehah, sanggup menjaga andai ianya berlaku. Namun jodoh, ajal serta pertemuan semuanya di tangan Allah swt.

  Bukan kita tidak mempercayai isteri kita, namun lebih wajar kita sediakan pelan perubatan yang mampu membantu isteri kita baik dari segi wang, sakit itu sememangnya akan memerlukan perbelanjaan yang tinggi.

  Walaupun kita tidak mampuĀ  untuk menyediakan lagi pendapatan berterusan, namun pihak PruBSN takaful ada menawarkan rider tambahan bagi membantu melancarkan pendapatan kita walaupun sudah tidak lagi bekerja.

  Pilihan semuanya terletak di tangan anda.

  Hubungi saya untuk makluman lanjut. InsyaAllah saya akan berusaha untuk membantu anda sebaik mungkin.

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  About

  Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

  http://www.mfadhlan.com

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge