• Pengurusan Kewangan – Kongsi & Tulis Matlamat Anda

  by  • 07/01/2014 • Motivation, Pengurusan Kewangan • 0 Comments

  1451324_10200588546536813_1209254993_nBerkongsi matlamat anda dengan rakan rapat anda, mahupun keluarga anda. Seperti matlamat memiliki pendapatan RM300 sehari ataupun memiliki kereta mewah.

  Dengan berkongsi dengan orang lain, setidak-tidaknya anda akan bermotivasi untuk berjaya kerana orang akan bertanya kelak matlamat anda. Dan anda tidak mungkin semahunya dimalukan andai matlamat anda tidak tercapai.

  Lebih menarik lagi, dengan adanya media sosial seperti Facebook atau Instagram, ada boleh upload segala impian anda dan anda boleh lihat setiap kali melayari laman tersebut.

  Apa yang memotivasikan anda? Kongsikan dengan saya 🙂

   

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  About

  Berkelulusan Sarjana Telekomunikasi, kini bekerja sebagai jurutera di anak syarikat GLC terkemuka di Malaysia. Merupakan penulis utama Mfadhlan.com. Berpengalaman di bidang bisnes peruncitan, asas keusahawanan, pengurusan kewangan serta takaful. Jika anda musykil mengenai sebarang info yang dikongsikan, disarankan anda merujuk kepada pakar yang bertauliah terlebih dahulu. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian di pihak anda.

  http://www.mfadhlan.com

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge