• Back to unimap

    by  • 11/12/2008 • 0 Comments

    penat jgk amik bas dr teluk intan-butterworth…pastu amik lg bas butterworth-kangar…dr teluk intan pkul 9pg…smp butterworth 1ptg,smp kangar 4ptg…huhu…smp kangar…cr kedai..lapar…hehe so tired… nk amik semangat bt projek ni…org len cuti semester,aku kn struggle bt projek thn akhir…6bulan lg insyallah br dpt genggam ijazah… chaiyok2…kwn2 yg tgh rehat tu,igtlah aku kt sini…hehe…

    Read more →

    Festival Zapin Makum 2008 UPM

    by  • 07/12/2008 • 7 Comments

    Kumpulan Sutera Kasih dr UniMAP skali lagi gagal meraih apa2 anugerah tahun ni. Terlalu byk rintangan untuk thn ini. mula2 training zapin serawak..pki lagu zapin ruskalas(lagu kontroversi),last2 jurulatih ke mane,ktorg ke mne…but sbaik ade Mr.Is tolong bt stu zapin pekajang,guna lagu ya salam….ble smp UPM lak, lagu plak jd kontroversi,ade nyanyian la…so tukar lagu...

    Read more →

    Halal ke roti kt first garden tu?

    by  • 24/11/2008 • 0 Comments

    utk org perlis yg slalu gi bli roti kt kangar tu-roti garden tu(sebelah al-ikhsan)…ade perasan x sijil halal dia gantung kt mne2..puas jgk tgk aritu…xjmpe…xtau la kl dia ade tutup with something… info ni da dpt awal thn aritu…tp dikukuhkan lg dgn kwn pn ade ckp…so baru2 ni ade jgk la usha dlm…tgk xde...

    Read more →

    Sambg belajar

    by  • 24/11/2008 • 0 Comments

    hehe…baru2ni ade sembang dgn kwn…kl smbg master kn bt 5 research…n PhD kn bt 15 research (10 kl da ade master)…huh…aku bt je bt research fyp-final year project…1 je…design dual band inverted antenna for laptop application…tu pn da pening..carca marba…hahah….perlu ke aku smbg master? 2@3thn lg?…mungkin aku smbg master in management…tp xsure lak ape...

    Read more →