• PruBSN FirstLink(19 hingga 25 tahun)

  Mulakan dengan Rancangan Pertama yang unggul.

  Apakah PruBSN FirstLink?
  PruBSN FirstLink adalah pelaburan caruman tetap pelan Takaful yang memberikan anda kebebasan untuk mengubah suai rancangan anda untuk memenuhi keperluan gaya hidup anda pada setiap peringkat hidup anda. Pelan ini juga meraikan pencapaian hidup anda melalui ciri-ciri yang unik, Bonus AchieveFirst.

  PruBSN FirstLink adalah sesuai jika anda berusia antara 19 hingga 25 tahun. Dengan sumbangan minimum sebanyak RM100 sebulan, anda boleh memilih pelan matang apabila anda mencapai 80 atau 100 tahun.

  Apakah tawaran PruBSN FirstLink?
  Ciri-ciri unik berikut disediakan hanya untuk anda melalui PruBSN FirstLink.

  Raikan pencapaian peringkat kehidupan anda Sempurnakan salah satu daripada peristiwa-peristiwa berikut dan kami akan RAIKAN pencapaian anda melaluiBonus AchieveFirst1. Anda akan menerima RM500 jika anda Berjaya melakukan peristiwa tersebut sebelum anda mencapai umur 50 tahun. Anda boleh membuat tuntutan ini sekali sahaja.

  • Membeli rumah pertama anda
  • Menunaikan ibadah Haji
  • Berkahwin
  • Menunaikan ibadah Umrah
  • Apabila anak anda dilahirkan
  • Memperoleh ijazah pasca siswazah
  Peroleh Bonus Loyalti1 Bayar sumbangan anda secara konsisten dan kami akan memberi anda 5% daripada sumbangan2 perlindungan tahunan anda selepas lengkap tahun sijil ke-10 dan setiap 3 tahun selepas itu
  Perlindungan berterusan semasa tempoh sukar1 Pelan ini memastikan bahawa perlindungan anda akan berterusan sehingga enam bulan jika anda tidak mampu membayar sumbangan akibat kehilangan pekerjaan

  1 Tertakluk kepada terma dan syarat
  2 Ini adalah sumbangan yang diperuntukkan ke dalam Akaun Unit Perlindungan (PUA) anda

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge